الفطير المصرى ( المشلتت البلدى) خفيف وسهل التحضير
مقادير الفطير المصرى ( المشلتت البلدى)
كيلو دقيق فاخرربع دقيق عادى
اقل من نصف لتر ماء
كوب زيت
٢٠٠ جرام سكر
نص ملعقة ملح صغيره
باكو زبده مارجرين ..
عاوزين نصفه من جوه زى ما هتشوف والنصف الباقى
هنلمع القطعه من فوق قبل ما تدخل الفرن
طريقه الفطير المصرى ( المشلتت البلدى)
نحط الدقيق فى الاناء + الزيت+ السكر+ الملح+ الماء+ الملح والعجينهيدوب تمسك نفسها مش لزم نخدمها قوى ونبسطها ماء خفيف يعنى بمجرد ما تمسك
ومعاكم بالصور خطوه بخطوه طيب بعد ما نكورها هنسيبها
تريح حوالى ساعه الا ربع بالكتير ...نرجو الدعاء
الفطير المصرى ( المشلتت البلدى)