اعداد روجن كيك راسبرى
كيك محشو اربع طبقات بسيط وسهل واى حد يعملة ممكن نحشية
راسبرى او مربى فراولة او مربى راسبرى حسب المتاح عندك
روجن كيك راسبرى
مقادير روجن كيك راسبرى
115 جرام زبدة
120 جرام بيض
70 جرام سكر
فانليا
60 جرام دقيق
100 جرام فروفى راسبرى لو مفيش ممكن مربى فراولة
طريقة تحضير روجن كيك راسبرى
على الهادى هتخلى الشيكولاتة جناش نتركها حتى تبرد ونحط البيض مع الفانليا
مع السكر فى مضرب كهربى على سرعة عالية هتلاقى البيض علا بقا زى الكريمة
نهدى المضرب وننزل بالدقيق على اليد وننزل بالجناش اللى عملناة من الشيكولاتة
وفى الاخر الفروفى او مربى الفراولة مع التقليب تصب فى صاج بية
ورقة سيلكون 40 \ 40 وتدخل فرن 180 لمدة تلت ساعة يطلع يبرد ونشيل الوش
ونحشية 4 طبقات اما مربى فراولة او راسبرى وعلى الوجة هكذا
![]() |
Rogin Cake |