Tuesday, April 25, 2017

طريقة عمل روجن كيك راسبرى Rogin Cake

اعداد روجن كيك راسبرى
كيك محشو اربع  طبقات بسيط وسهل واى حد يعملة ممكن نحشية
راسبرى او مربى فراولة او مربى راسبرى حسب المتاح عندك
روجن كيك راسبرى

مقادير روجن كيك راسبرى


70 جرام شيكولاتة
115 جرام زبدة
120 جرام بيض
70 جرام سكر
فانليا
60 جرام دقيق
100 جرام فروفى راسبرى لو مفيش ممكن مربى فراولة

طريقة تحضير روجن كيك راسبرى


فى حلة سغيرة على نار هادية هنحط الشيكولاتة مع الزبدة مع التقليب المستمر
 على الهادى هتخلى الشيكولاتة جناش نتركها حتى تبرد ونحط البيض مع الفانليا
مع السكر فى مضرب كهربى على سرعة عالية هتلاقى البيض علا بقا زى الكريمة 
نهدى المضرب وننزل بالدقيق على اليد وننزل بالجناش اللى عملناة من الشيكولاتة
 وفى الاخر الفروفى او مربى الفراولة مع التقليب تصب فى صاج بية 
ورقة سيلكون 40 \ 40 وتدخل فرن 180 لمدة تلت ساعة يطلع يبرد ونشيل الوش
 ونحشية 4 طبقات اما مربى فراولة او راسبرى وعلى الوجة هكذا

كنوز الشرق
Rogin Cake