Sunday, August 30, 2015

كرات جوز الهند بالجزر Coconut balls with carrot

تحضير كرات جوز الهند بالجزر المحشوة بالمكسرات 



مكونات كرات جوز الهند بالجزر   Coconut balls with carrot

  *  كوب واحد من جوز الهند المبشور
  *  ملعقتي طعام من السكر
  *  برش قشر برتقاله
  *  باكيت بسكويت سادة ( 10 قطع )
  *  ثلاث حبات من الجزر
  *  نصف كوب زبيب او مكسرات



طريقة عمل كرات جوز الهند بالجزر   Coconut balls with carrot

  

  *  يبرش الجزر باستعمال المبرشه اليدويه على الناعم
     ويسلق لمدة خمس دقائق ثم نضيف السكر وبرش البرتقال
    الى الجزر ويخلط جيدا ويرفع عن النار ويصفى
*  نضيف البسكويت المطحون وربع كميه جوز الهند وتقلب جيدا
*  تشكل الخليط على شكل كرات ( تحشى بالزبيب او المكسرات )
    وتدحرج فوق جوز الهند
*  توضع في الثلاجة لمدة ساعة لكي تتماسك


مجلة أفكار Prepare Coconut islands balls stuffed with nuts

Ingredients


  * One cup of grated coconut
  * Food tablespoons of sugar
  * Spraying an orange peel
  * Baguettes biscuit pillow (10 pieces)
  * Three grains of islands
  * ½ cup raisins or nuts


The method of work

  

  * Islands also augurs well for the use of the soft handmade Alambrhh
     And Boil for five minutes, then add the sugar and orange zest
    To carrots and mix well and remove from heat and drain
* Add the crushed biscuits and a quarter of coconut and volatile well
* Constitute the mixture in the form of balls (stuffed with raisins or nuts)
    And roll over the coconut
* Placed in the refrigerator for an hour in order to hold together
Code of diverse ideas