Friday, August 28, 2015

كريم كراميل بالبسكويت Crème caramel with biscuits

 تحضير كريم كراميل بالبسكويت   Crème caramel with biscuits

 

المكونات


*   باكيت بسكويت
*   باكيت كريما بودرة
*  باكيت كريم كراميل
*  كوب حليب سائل
نادي الطبخ والحلويات



 طريقة العمل


*   يخلط الكريم كراميل والكريما والحليب على الخلاط الكهربائي
*   يوضع البسكويت في قاع الصينيه كاملا او مكسرا
*  يصب السكر المحروق ( صوص الكراميل ) المجود مع الكراميل
    فوق البسكويت
*  يصب خليط الكريما والحليب والكريم كراميل فوق صوص الكراميل
*    تدخل الصينيه الى الثلاجه لمدة ساعتين على الاقل 


Ingredients



* Baguettes biscuit

* Packet cream powder

* Packet crème caramel

* Cup liquid milk

  The method of work




Tailored decent caramel and cream and milk to the blender *

* Biscuits placed in the Chinese or the bottom of a full brokenly

* Hurt burnt sugar (caramel sauce)   Over biscuits

* Pours the cream, milk and cream caramel mixture over the caramel sauce

* Chinese to enter the refrigerator for at least two hours